Havadis Spor'dan Hüseyin Köprülü'nün haberine göre, Güzelyurt ekibi Binatlı’da uzun süredir forma giyen Kemal Uçaner 2018-2019 sezonu öncesi 1.Ligde iddialı bir kadro kurarak Süper Ligi hedefleyen Göçmenköy’e transfer olmak üzere.
Serbest transfer hakkına sahip olan golcü futbolcu, yeni sezon öncesinde kulübü Binatlı ile yol ayrımına girdi. Göçmenköy yöneticileri ile görüşen ve ilk toplantıda olumlu ayrılan Uçaner, hafta sonuna kadar bir görüşme daha gerçekleştirerek transferi hafta başında tamamlamayı hedefliyor.

Kemal Uçaner: “Süper Lig hedefleri varsa bende varım”

Transferi konusunda açıklamalarda bulunan Kemal Uçaner, Göçmenköy’e transferi konusunda yaptığı görüşmeleri doğruladı ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade etti. Uçaner şöyle devam etti: “Binatlı’da uzun yıllar forma giydim şimdi yol ayrımındayız. Yeni sezon öncesinde Göçmenköy ile bir irtibatım oldu. Binatlı’nın bu aşamada bana zorluk çıkaracağını düşünmüyorum. Göçmenköy’ün iddialı bir kadro kurmayı istediğini biliyorum. Hedeflerinin Süper Lig’ olduğunu da düşünüyorum. Bu yüzden orada futbol hayatımı sürdürebilirim. Süper Lig projeleri yoksa Göçmenköy’de oynamam. Ancak Süper Lig projeleri olduğunu söylediler. O yüzden son bir kez daha görüşerek bunun teyidini alacağım ve transferi gerçekleştireceğim.”

Ersan Karakaş: “Camia olarak Kemal Uçaner için çok istekliyiz”

Göçmenköy Kulüp Başkanı Ersan Karataş, Kemal Uçaner ile görüşme gerçekleştirdiklerini ve son bir toplantı daha yaparak transferi gerçekleştireceklerini söyledi. Karataş şunları belirtti: “Göçmenköy camiası olarak Kemal Uçaner’i aramızda görmeyi çok istiyoruz. Zaten gol krallığı da yaşamış böyle bir futbolcuyu kim istemez ki. Kemal Uçaner hedefi olan bir takıma gitmek istediğini belirtti. Bizin de hedefimiz her zaman futbolun en üst ligidir. Ayrıca başka önemli isimlerle iddialı bir kadro kuracağız. Bu yüzden son toplantıda imza işini bitirmek istiyoruz.”