BRT Spor'un haberine göre, K-Pet Süper Ligde 24.haftada ligde sıkıntılı bir süreç yaşayan ve Play Out çemberi içerisinde olan Türk Ocağı ligde rahat konumda olan Küçük Kaymaklı karşısında 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen ancak beraberliği kurtarabildi ve puan kaybına devam etti.

K-Pet Süper Lig’de 24. hafta mücadelesinde Türk Ocağı ile Küçük Kaymaklı, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Türk Ocağı’nın golünü 75. dakikada Remzi Betmezoğlu atarken, Küçük Kaymaklı’nın golünü 65. dakikada oyuna sonradan giren Uğur Gök kaydetti.

20.DK: Sağ kanattan etkili gelen K.Kaymaklı’da Franck’ın ortasında Turgut Kaan’ın sert kafa vuruşu önce yere sonra üst direğe vurarak oyun alanına döndü.

30.DK: Ani gelişen Türk Ocağı atağında Eneramo’nun topuk pasıyla topla buluşan Remzi’nin vuruşu az farkla dışarı gitti.

37.DK: Eneramo 4 kişiden sıyrıldı ve topu uygun durumdaki Rezmi’ye aktardI. Bu oyuncu yakın mesafeden topa kötü vurarak üstten dışarı attı.

63.DK: K.Kaymaklı öne geçti. Ani gelişen atakta Arsene’nın pasıyla topla buluşan Uğur ayakta kaldı ve kaleci Zeki’nin altından topu filelere yolladı. 0-1

75.DK: Türk Ocağı beraberliği sağladı. Bayram’dan topu kapan Remzi bekletmeden ceza sahası üstünden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-1

Bu sonuçla Türk Ocağı puanını 29, Küçük Kaymaklı ise 38 yaptı.