Galatasaray'ın yetenekli kanat oyuncusu Yasin Öztekin, Atletico Madrid karşısında çok basit goller yediklerini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde böyle basit goller yersen şansın olmaz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Atletico Madrid ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın yıldız ismi Yasin Öztekin, "Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak istiyorduk ama her şey istediğimiz gibi olmadı. İlk yarı çok fazla pozisyon üretmedik. Takım oyunu olarak da iyi oynamadık ve çok basit goller yedik. Şampiyonlar Ligi'nde böyle basit goller yersen şansın olmaz. Daha çok konsantre olmamız ve daha iyi oynamamız lazım. Kendi stadımız da daha yürekli oynamamız lazım. İkinci yarı daha iyi oynadık ve pozisyonlara girdik. Orada da gol atsaydık belki beraberliği yakalayabilirdik. Sonuna doğru da Atletico Madrid pas yapmaya başladı, biz de bir şey yapamadık. Üzgünüz, inşallah gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Astana'da ikinci maçımız var. Orada mutlaka yenmek istiyoruz" diye konuştu.

"KADER MAÇLARIMIZ BENFICA'YA KARŞI"

Kazakistan ekibi Astana ile oynayacakları iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmak istediklerini ifade eden tecrübeli oyuncu, "Hem içeri de hem dışarı da Astana'yı yenmemiz lazım. Kader maçlarımız da Benfica'ya karşı. Onu da evimizde yeneceğimizi düşünüyoruz. Hem bireysel, hem de takım olarak daha çok çalışmamız lazım. İnşallah gruptan çıkacağız" şeklinde konuştu.

"BURASI SÜPER LİG DEĞİL"

Bir basın mensubunun, "Kadro hem lig hem de Şampiyonlar Ligi için yeterli mi?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Yasin Öztekin, "Transferler olabilirdi ama biz sonuçta geçen sezon başarılı olduk. Tabi ki yeterli ama burası Şampiyonlar Ligi, daha çok konsantre olmak lazım. Sonuçta Süper Lig değil. Her basit hata da gol yiyorsun. Ben yeterli olduğunu düşünüyorum. Onlar da 11 kişi biz de 11 kişiyiz. Yüreğimizle ve seyircilerimizle beraber oynarsak her takımı yenebileceğimizi düşünüyorum. Bugün olmadı ama inşallah önümüzdeki maçları yeneceğiz" dedi.

"HOCANIN KARARI. YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Maçlara yedek başlaması ile ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Öztekin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu hocanın kararı. Geçen sene çok zor bir süreçten, ikinci yarı da kendim için, Galatasaray için çok çalışarak şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olduğumu düşünüyorum. Bu sene daha iyi yapmak istiyorum ama hocanın düşündüğü bazı şeyler var. Yapacak bir şey yok. Bir şey diyemem. Saygısızlık olur. Her maçı kazanmak istiyorum. İnşallah hocam artık görevlendirir beni. Ben de geçen sene bıraktığım gibi her maçta hem asist yapıp, hem gol yapıp takıma faydalı olmak istiyorum."