Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasının son maçında Galatasaray, bu akşam Osmanlıspor'u konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadele, saat 21.45'te başlayacak.

Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray, 2015-2016 sezonunda ilk maçında Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Galatasaray'da Burak Yılmaz, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonundan sonra yeni sezonun ilk haftasında da gol atarak kulüp tarihinde Metin Oktay ve Gheorghe Hagi'nin ardından üst üste üç sezona golle başlayan üçüncü isim oldu.

PTT 1. Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Osmanlıspor ise, yeni sezonun ilk haftasında Kayserispor ile karşılaştı. Mücadelenin 88. dakikasında skor üstünlüğünü alan Ankara temsilcisi, rakibinin 90+1. dakikadaki golüne engel olamayarak sahadan bir puanla ayrıldı.

2015'TE YENİLGİ GÖRMEDİ

Galatasaray, 2015 yılında Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da takımını zirveye taşımayı bilen Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ligde oynadığı iç saha maçlarında mağlubiyet yüzü görmedi. Galatasaray, Hamzaoğlu ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynadığı 12 lig maçından 10'unu kazanırken sahadan iki defa beraberlikle ayrılmak durumunda kaldı. Cimbom, söz konusu süreçte rakip fileleri 26 defa havalandırırken kalesinde 11 gol gördü.