Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Beşiktaş karşısında iyi bir futbol ortaya koymak istediklerini belirterek, "Kazanmak her zaman hedefimiz" dedi.

Sarı-lacivertli takımın bugünkü antrenmanının ardından teknik direktör Vitor Pereira, sportif direktör Giuliano Terraneo ve idari menajer Hasan Çetinkaya basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarıyla bayramlaşan teknik direktör Vitor Pereira ve sportif direktör Giuliano Terraneo, bayram mesajı verdiler.

PEREIRA: "GÜZEL VE MUTLU BAYRAMLAR DİLİYORUM"

Sözlerine Türkçe "İyi bayramlar" diyerek başlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Tüm Türkiye'de yaşayan ailelere iyi ve güzel bir bayram diliyorum. Herkese teker teker huzur içerisinde aileleriyle beraber güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum. Ailelerle birlikte olabilmek de bu bayramları en özel yapan şeydir. Fenerbahçe ailesine iyi bayramlar" ifadelerini kullandı.

"KAZANMAK HER ZAMAN HEDEFİMİZ"

Hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisine ilişkin görüşleri sorulan Pereira, "Güzel bir gösteri sunmak istiyoruz. Benim en büyük tutkum futbol ve iyi bir futbol izlemeyi ben de severim. Güzel bir maç olmasını diliyorum. İyi bir karşılaşma ortaya koymak istiyorum. Kazanmak her zaman hedefimiz" cevabını verdi.

TERRANEO: "HERKESİN DİLEKLERİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ DİLİYORUM"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ise, "Ben de Fenerbahçe adına tüm insanlara iyi bayramlar diliyorum. Böyle güzel ve anlamlı günlerde insanların dileklerinin gerçekleşmesini ve güzellikler içerisinde bir yaşam diliyorum" diye konuştu.

"BEKLENTİM TÜM FENERBAHÇELİLERLE AYNI"

Beşiktaş maçını da değerlendiren Terraneo, "Benim beklentim, benim isteğim tüm Fenerbahçe taraftarlarının isteğiyle aynı yönde" şeklinde konuştu.

İtalyan sportif direktörün, bir basın mensubuna bayram harçlığı vermesi ise renkli görüntülere sahne oldu.

(iha)