Fenerbahçe maçta 4-0 öndeyken maçın son dakikalarına doğru Trabzonspor taraftarının tepkisi başladı. Güvenlik önlemleri de alındı ama taraftarlar sahaya girdi. Bunun üzerine 89. dakikada hakem ve futbolcular soyunma odasına gitti.

Taraftarlardan biri altıncı hakem Volkan Bayarslan'a saldırdı. Futbolculara herhangi bir müdahale olmadı. 

Futbolcular soyunma odasındayken Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak saha kenarına gelerek formasını bıraktı ve bitti işaretini yaptı.

Maçtan sonra Lig TV'ye konuşan Gökhan Gönül "Her sene buraya geliyoruz. Her sene olay oluyor. İnşallah bu son olur. Biz futbolcular olarak ortamı germemek için her şeyi yapıyoruz ama olmadı. Kara bir gün. Artık bu olaylara önlem alınmalı" dedi. 

Fenerbahçe'nin maçtaki gollerini 23'te Alper Potuk, 27'de Volkan Şen, 57'de Nani, 62'de de frikikten Robin Van Persie kaydetti.

Fenerbahçe'ye tepki

Fenerbahçe gece konakladığı otelden saat 18.20'de Hüseyin Avni Aker Stadı'na hareket etti.

Geniş güvenlik önlemleri altında stada gelen sarı-lacivertli takıma, protokol tribününe girişte bordo-mavili taraftarlar tezahüratlarla tepki gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar, maçın hakemi Bülent Yıldırım'a da stat girişinde aynı şekilde tepkide bulundu.

Trabzonsporlu taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel'e tepki gösterdi. Kale arkası tribünündeki taraftarlar, Volkan Demirel'in bulunduğu yere az sayıda maytap ve su şişesi attı. (Al Jazeera)

İŞTE O OLAYLAR: