Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, saat 16.00'da THY'ye ait özel uçakla Konya'ya hareket etti.

Mandıralı, sakatlıkları bulunan Onur Kıvrak ve Okay Yokuşlu ile cezalı olan Aykut Demir dışında sakatlığı ve cezası nedeniyle forma giyemeyecek oyuncuları da Konya kafilesine dahil etti.

Trabzonspor'da yarın sakatlıkları nedeniyle Onur, Mehmet Ekici, Aytaç, Güray ve Okay ile cezalı olan Erkan, Salih, Aykut ve Cavanda forma giyemeyecek. Kalede Esteban Alvarado'nun oynayacağı bordo-mavililerde, Aytaç ve Okay'ın yokluğunda ön liberoda Özer-Akakpo ikilisinin görev yapması bekleniyor.

KONYASPOR'LA 30. RANDEVU

Trabzonspor ile Torku Konyaspor, yarın yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 30. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 29 maçta, Trabzonspor'un galibiyetlerde 14-8 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 43 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 32 gol gördü. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti 1991-92 sezonunda Trabzonspor, 4-0'lık sonuçla elde etti.