PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kartepe kampının ardından bayram izni sonrası Nuri Asan Tesisleri'ndeki ilk idmanına çıktı. Antrenmanda takımın başında yeni hoca Ümit Özat görev yaptı.

İzinli oyuncular takıma en geç yarın katılacak. Ofoedu kulübe bilgi vermeden antrenmana katılmadı. Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, izinsiz antrenmana katılmayan Ofoedu için bugün tutanak tutacaklarını, yarın da antrenmana katılmazsa noter çağırıp işlem yapacaklarını belirtti.

Ofoedu'nun izinsiz olarak kampa katılmadığını belirten Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Taha bu akşam takıma katılacak. Yeni transferlerden Ousmane'ye 1 gün izin verdik. O da yarın takıma katılacak. Mustafa Sevgi bu akşam geliyor. Ofoedu antrenmana katılmadı. Biz gereğini yapacağız. Yarın da gelmez ise noteri çağırarak gerekli işlemi yapacağız. Ofoedu ile bir sorunumuz yok. Bugün izinsiz olarak antrenmana katılmadı. Samsun'da mı bilmiyoruz? Biz bugün gerekli tutanağımızı tutacağız" dedi.

Sezon başında Boluspor ile anlaşan ancak ardından Boluspor'dan ayrılarak Samsunspor ile anlaşmaya varan teknik direktör Ümit Özat, bugün takımla ilk idmanına çıktı. Yeni teknik direktör oldukça hırslı bir görüntü verdi.

Sözleşme hakkında bilgi veren Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Hocamızla anlaşmaya vardık. Resmi imzayı yarın atacağız. Yardımcı hocalar da gece saatlerinde burada olacak. Yarın hocalarımız ve takım tam kadro çalışmalarımız devam edecek. Buradaki çalışmalar 1-2 gün sürecek. Buradan sonra kalan 12 günümüzü Erzurum'da değerlendireceğiz. Bu süreçte birkaç yeni transferimiz daha olacak. Yarın bir arkadaşımız daha takıma katılabilir. Hocamızın doğrultusunda birkaç arkadaşla daha takımımıza takviye yapacağız. Bu oyunculardan biri kesinlikle forvet oyuncusu olacak. Bir tane de kaleci almayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Ümit Özat antrenmanlara başladı

Ümit Özat antrenmanlara başladı