Fenerbahçe 'nin Beşiktaş galibiyetini getiren detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Teknik direktör Vitor Pereira 'nın, geçtiğimiz haftaVolkan Demirel ile toplantı yaptığı ve burada kaptanla çok iyi bir iletişim kurduğu kaydedildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Portekizli hocanın, tecrübeli file bekçisi ile yaptığı toplantıda, "Buraya gelmeden önce senin iyi bir kaleci olduğunu biliyordum. Ancak bu kadar etkili ve lider karakterin olduğundan haberdar değildim. Burada seni tanıdıkça takımımda olmandan mutluluk duydum. Bundan sonraki süreçte de bu takımı saha içi ve dışında daha iyi yerlere getirmek için senden yardım istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bu dözler üzerine Volkan Demirel de hocasına, "Ben size her zaman yardımcı oldum, bundan sonra da yardımcı olurum" dedi.

Bu görüşme sonrası Volkan'ın ve diğer tecrübeli isimlerin girişimiyle Beşiktaş maçı öncesi kamp erken saate alındı. Futbolcular birlikte daha fazla zaman geçirerek maça hazırlandı.

Karşılaşma sonu Pereira'nın, ilk kez Volkan'ın performansını övmesi dikkati çekti. Tecrübeli kalecinin de maç sonu, "Volkan Demirel'e ne kadar yük yüklerseniz yükleyin; Volkan o yükü kaldırmayı bilir" sözlerinin altında bu görüşmenin yattığı öğrenildi.