Beşiktaş'ın tecrübeli defans oyuncusu Ramon Motta, yeni sezonda beklentilerin yüksek olduğunu belirterek, "Vodafone Arena'da oynadığımız ilk sezonda şampiyonluğa erişmek istiyoruz" dedi.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Ramon Motta, Almanya kampında bir basın toplantısı düzenledi. Kamp sürecinin çok iyi geçtiği belirten Motta, "Hocamız yavaş yavaş tempoyu yükseltiyor. Tosic çok iyi bir oyuncu. İsmail Köybaşı da keza öyle. Ben 2 senedir buradayım, maç devamlılığım var. Hocamız herkese eşit davranacaktır. İyi olan formayı kapacaktır" açıklamasını yaptı.

Gelecek sezonun başarılı geçeceğini dile getiren Brezilyalı oyuncu, "Şenol Güneş geçen sene Bursaspor'da harika bir iş çıkarttı. Hocamızın bu sene de gene aynı şekilde iyi bir sezon çıkartacağını düşünüyorum. Beklentiler çok yüksek. Oyuncular olarak bizim de kendi içimizde beklentilerimiz yüksek. Yeni stadımızla beraber tarihe geçmek istiyoruz. Vodafone Arena'da oynadığımız ilk sezonda şampiyonluğa erişmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"DEMBA BA'NIN AYRILDIĞINI DUYDUĞUMDA BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU"

Demba Ba'nın gidişine şaşırdığını belirten 27 yaşındaki sol bek, "Demba Ba'nın ayrıldığını duyduğumda benim için sürpriz oldu ama Cenk gibi, Mustafa gibi iyi forvet oyuncularımız var. Maç ritmini bulurlarsa başarılı olacaklardır. Quaresma çok yetenekli bir oyuncu. Transfer olursa muhakkak katkı verir. Kulübü ve Türkiye'yi yakından tanıyor" ifadelerini kullandı.

Bu sene değişen Süper Lig yabancı kuralıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Motta, "Yabancı hakkının yukarı çekilmesiyle beraber kazanan Süper Lig olacaktır. Takımlar kaliteli ve yıldız isimleri kadrolarına eklemeye başladılar. Bu Türk futbolunun marka değerini yükseltecektir" diye konuştu.

Kısa süredir Şenol Güneş ile çalıştıklarını vurgulayan başarılı sol bek, "Gördüğüm kadarıyla Şenol hocanın hücum futbolunu seven bir tarzı var" açıklamasında bulundu.