Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulunarak, "Volkan'ı bitirmek isteseydik, Calissas'ı alırdık" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Düzce'de bulunan sarı-lacivertlilerin Topuk Yaylası Tesisleri'nde, spor müdürlerini ağırladı ve sohbet toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yalan haberlerden dolayı şikayetçi olan Yıldırım, "Çünkü yalan yazıyorsunuz. Bu haberler bize zarar veriyor. Biz elimizdeki liste doğrultusunda bazı isimlerle görüşüyoruz. "Ramires" diyorlar, Guarin, Ospina gibi isimler geçiyor. Adları anılmadı bile. Ne yapacağız bu futbolcuları. Asılsız iddialar yüzünden pazarlık payımızı düşürüyorlar. Mehmet Topal, Souza ile oynayacak. Lucas'ı da alabilirdik. Şimdi diyorlar ki, Topal'ın yerine oyuncu aldılar, öyle bir şey yok" dedi.

Yeni kaleci Fabiano'yu Volkan Demirel'i bitirmek için almadıklarını vurgulayan Yıldırım, "Eğer öyle bir düşüncemiz olsaydı, Casillas'ı alırdık, gelmek istemişti. Volkan iyi çalışırsa, ondan iyisi yok" diye konuştu.

Kjaer'e verilen paranın çok büyütüldüğünü de ifade eden sarı-lacivertli takımın başkanı, "Atınç'a 6 milyon Euro veriyorlar. Biz Kjaer'i aldık, fazla mı? Sergio Ramos'a bugün 60 milyon Euro teklif ediyorlar" diyerek rahatsızlığını dile getirdi.