Güneş vücuda D vitamini takviyesi sağlayan güçlü bir etmendir. Fakat her şeyin fazlası zarar olduğu gibi güneşin altında korunmadan saatlerce kalmanın da yarınından çok cilde zararı vardır. Güneş ışınlarının en yoğun olduğu zaman zarfında güneşe çıkmamalı çıkılıyorsa da mutlaka yüksek koruma faktörlü bir güneş kremi kullanılması tavsiye edilmektedir. Güneş kremi seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri cilt tipi ve problemidir. Böylelikle hem cildinizi güneş ışınlarına karşı koruyabilir hem de günlük bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Güneş Kremi Çeşitleri

Güneş kremi de kendi arasında çeşitliliğe ayrılmaktadır.

  • Yüz için güneş kremi

  • Vücut için güneş kremi,

  • Hassas ciltler için güneş kremi,

  • Yağlı ve akneli ciltler için güneş kremi,

  • Lekeli ciltler için güneş kremi,

  • Yaşlanma karşıtı güneş kremi,

  • Renkli güneş kremi,

  • Hamileler için güneş kremi,

  • Bebek ve çocuklar için güneş kremi,

Cildinizi korumak için yapmanız gereken tek şey cilt yapınıza uygun doğru ürün tercih etmeniz ve düzenli olarak uygulamanız olacaktır.

Solante ile Güneş Cildinize Zarar Veremeyecek!

Güneş bakımı ve koruma ürünleri alanında uzman olan Solante her cilt tipine uygun SPF 50 yüksek koruma faktörlü krem ve losyon çeşitlerini tüketicileriyle buluşturmaktadır. Antialerjik Solante güneş kremi cildi güneş ışınlarına karşı korurken ihtiyaç duyduğu bakımı da tamamlamayı hedefliyor. Erken yaşlanma belirtileri, kılcal damar, akne ve leke gibi cilt problemlerinin onarılmasına güneş koruyucu çeşitleriyle cevap veriyor. Bunun yanı sıra bebek ve çocukların hassas cildi için geliştirdiği ürünler ebevenyler tarafından en çok tavsiye edilen ürün grubunda yer alıyor.

Solante Pigmanta ile Güneş Lekelerinin Oluşmasını Engelleyin!

Ciltte leke oluşumunun en büyük etmenlerinden biri güneştir. Sizde cildinizde leke problemi yaşıyorsanız Solante Pigmanta güneş kremini mutlaka denemelisiniz.

https://productimages.hepsiburada.net/s/4/431/9629393780786.jpg?v1

Ciltteki lekeleri gidermeye ve yenilerin oluşmasını engellemeye yardımcı olan bu ürün yağsız ince yapısı sayesinde cilde kolay emilim sağlar. Suya dayanıklı ve hipoalerjenik formülü sayesinde tüm ciltlerin kullanıma uygundur.

En iyi güneş kremi markaları ve daha fazla ürün seçeneğini incelemek için Dermokozmetika.com adresini inceleyebilirsiniz.