RTL kanalında 'Adam Sucht Eva' (Adem Havva'yı Arıyor) isimli televizyon programında tüm yarışmacılar çıplak yarışıyor. Konaklama, yiyecek, barınma gibi ihtiyaçlarını kendileri karşılamak zorundalar (Survivor yarışmasındaki gibi yani) ama orada bulunmalarının asıl amacı o değil.

Eş bulma programlarında devrim niteliğinde olay

Bizdeki izdivaç programlarında malum, önce üste başa bakılıyor, tapular, banka hesapları falan soruluyor. Oturulan ev kira mı, aylık bakım masraflarım karşılanacak mı vs. sohbetleri dönüyor. Almanya'daki eş bulma programında ise çırılçıplaksınız ve hiçbir şeyiniz yok.

Adam Sucht Havva yarşmasında bir ünlüler bir de gönüllüler grubu var. 7 erkek ve kadın ünlü, 11 gönüllü katılımcı. Çıplak Survivor - İzdivaç koşullarının bir de şöyle iyi bir yanı var, potansiyel partnerinin açlıkla, uykusuzlukla, zorlu yarışmalarla mücadele ederken nasıl bir karaktere büründüğünü görebiliyorsun.

Balık avlarken aşk yaşama keyfi

Yarışmacılar aynı Survivor'da olduğu gibi balık avlıyor, ateş yakıyor, yarışmalara katılıyor. Bu sırada da aşk yaşamaya uğraşıyorlar. Çünkü yarışmanın asıl amacı eşini bulmak.

bciotbt.jpg

eujuh2t.jpg

uncut_page__607065514.jpg

uncut_page__738572110.jpg