İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sosyal Medya Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Raziye Nevzat, Sosyal Medya Birimi’nin kuruluş aşamasını anlatarak, organizasyon hakkında bilgi verdi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi İletetişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Agah Gümüş de, iletişimin dijitalleşmesinin ve sosyal medyanın etkilerinin fakülte olarak farkında olunduğunu belirterek, bu konuya çok önem verildiğini ifade etti.

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektöre Yardımcısı Prof. Dr. Sonuç Zorlu Orlu konuşmasında, dijital iletişimin önemine vurgu yaptı.

Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Rektör Vekili Prof. Dr. Haluk Tanju Besler de, Doğu Akdeniz Üniversitesi olarak bu tür organizasyonlara çok önem verildiğine işaret ederek, “Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin en önemli şiarı erdem, bilgi ve gelişim” olduğunu kaydetti.
Açılış konuşmalarının ardından organizasyonlara katkı koyan sponsorlara plaket taktim edilerek, ilk günkü sunumlara geçildi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sosyal Medya ve Marka Haftası’19 bu alanda çalışan, uzmanlaşmayı düşünen ve güncel gelişmeleri takip ederek kendi sektörünün gelecekte ihtiyaç duyacağı noktaları belirlemek isteyen herkese hitap ederek, geçen yılların tecrübeleri ve önümüzdeki yıllarda önem kazanması beklenen noktaları aktarmayı hedefliyor.

Sosyal Medya ve Marka Haftası’19 yarın devam edecek sunumların ardından tamamlanacak. (BRT)