Yeni Bakış'ın haberine göre, FETÖ borsası KKTC’ye de mi sıçradı? Yeni Bakış’ın elde ettiği bilgilere göre, KKTC’de FETÖ borsasının kurulması için çalışıldığı belirtildi. KKTC’de faaliyet gösteren bir finans şirketinin direktörü E.Ç isimli işadamının, TC Başkanı Erdoğan’ın adını kullanarak çevresinde iş yapmaya çalıştığı ve kendisinin öncüsü olacağı bir FETÖ borsası kurmaya çalıştığı kaydedildi

Söz konusu borsada yer alacak olan ve çalışma içinde oldukları öğrenilen kişiler arasında KKTC’de üst düzey yargı mensubu olan E.K.’nin, bir güvenlik yetkilisinin ve “Dolandırıcı” olarak tanınan bir sivilin yer aldığı ifade ediliyor. Fahiş para karşılığında, FETÖ’den yargılanacak ya da yargılanan kişilerin isimlerini FETÖ listesinden silmeye hazırlanan bu kişilerin, çok sık bir araya gelerek hummalı bir çalışma içinde oldukları öğrenildi

Yeni Bakış’ın güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre, Türkiye’nin birçok yerinde ortaya çıkan FETÖ borsasının bir benzerinin KKTC’de kurulmaya çalışıldığı ileri sürüldü. KKTC’de faaliyet gösteren bir finans şirketinin direktörü E.Ç isimli işadamının TC Başkanı Erdoğan’ın adını kullanarak çevresinde iş yapmaya çalıştığı ve kendisinin öncüsü olacağı bir FETÖ borsası kurmaya çalıştığı belirtiliyor. E.Ç öncülüğünde borsa kurmaya çalışan kişiler arasında, üst düzey yargı mensubu E.K’nin, bir güvenlik yetkilisinin ve bir de  “Dolandırıcı” olarak tanınan  sivilin bulunduğu ifade ediliyor. Elde edilen bilgiye göre, söz konusu kişilerin sürekli bir araya geldikleri gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

“KKTC’de rahatça gizleniyorlar”

Türkiye’deki “Aydınlık” adlı haber sitesinde de bu konuda bir haber yer aldı.  “KKTC’de FETÖ borsası mı kurulacak?” başlığıyla yer alan haberde şu ifadelere yer verildi, “Çok sayıda FETÖ’cünün yurt dışına kaçtığı biliniyor. Bunlardan birisinin KKTC olduğu, FETÖ’cülerin burada rahatça gizlenebildiği ileri sürülüyor. Öte yandan yine KKTC’de daha önceden faaliyet gösteren ve hala orada ikamet eden çok sayıda FETÖ mensubunun olduğu da ortada.

Buradaki FETÖ yapılanmasına karşı operasyonlar sürerken, bu operasyonları sekteye uğratacak gelişmeler yaşanıyor. 

KKTC’de üst düzey yargı çevrelerinden ve güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, bazı isimlerin FETÖ borsası kurmaya çalıştığı öğrenildi.”