Duygu Alan

Hamitköy’de faaliyet gösteren Hocaoğlu Petrol’de dün sabah saatlerinde garip bir olay yaşandı. İstasyonda gece vardiyasında çalışan işçi, patlama sesi duydu, dışarı çıktı, üzerine birinin koştuğunu gördü, panik oldu, personel odasına girdi, kapıyı kilitledi ve önce polisi ardından da müdürünü aradı.

Polis, olay yerinde inceleme yaptı, iş yerinin kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Olay kamera kayıtlarına yansıdı

Hocaoğlu Petrol’de dün sabah yaşanan garip olay,  petrol istasyonunun kamera kayıtlarına yansıdı.

Kamera kayıtlarındaki görüntüye göre, istasyon personeli, bulunduğu odadan panikle dışarıya çıkıyor, o sırada cadde tarafından erkek olduğu tahmin edilen şapkalı bir şahıs petrole doğru koşuyor. Çalışan panikle,  personel odasına giriyor. Söz konusu şahıs ise yine koşarak istasyondan çıkıyor ve yolun karşı tarafına geçiyor.

Şahıs, yolun karşı tarafına geçitken toprak yoldan ilerliyor, birkaç saniye sonra da kameranın görüş alanından çıkıyor.

Satır: Olay polis soruşturması ile netlik kazanacak

Hocaoğlu Petrol’de yetkili Davut Satır, olayın dün sabah saat 05.00 sıralarında yaşandığını belirterek şunları anlattı: Gece vardiyasında olan bir personelimiz sabah saatlerinde bir patlama sesi duymuş ve dışarı çıkıp, sesin nereden geldiğine bakmış. O esnada petrolün giriş tarafından şapkalı ve oldukça esmer bir kişinin koşarak petrole girişini görmüş ve panikle personel odasına girerek kapıyı kilitlemiş ve hemen polisi aramış, polisi aradıktan sonra da beni aradı. Olaydan 10 dakika sonra ben de olay yerine geldim.  Polis gerekli incelemeyi yaptı ve istasyonun kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olay kamera kayıtlarına yansıdı.”

Satır,  personelin duyduğu sesin nereden geldiğinin ve ne olduğunun, söz konusu şahsın kimliğinin ve olayın gerçek yüzünün polis soruşturmasının tamamlanması ile netlik kazanacağını ifade etti.

Davut Satır, herhangi bir maddi zararları olmadığını ifade etti.