Kuzey Kıbrıs'ta açık ara lider ve en çok okunan bağımsız internet gazeteniz Gündem Kıbrıs sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor.

Günden güne gelişen sosyal dünyada siz değerli okurlarımıza daha iyi, daha hızlı, daha detaylı hizmet sunabilmek ve en güncel haberleri, en tarafsız, en doğru şekilde sizlere ulaştırmak adına sistemimizde yepyeni güncellemeler Ağustos ayı itibariyle hayata geçti. Yapılan yenilemeyle siz değerli okurlarımız artık güncel haberlere daha hızlı ulaşabilecek. 

TELEFONLAR İÇİN UYGULAMAMIZ DA GÜNCELLENİYOR

Yapılan sistem değişikliğinin ardından yoğun olarak telefonlarınızda severek kullanmış olduğunuz Gündem Kıbrıs uygulamamız da (aplikasyonumuz) yenilenmeye başladı. Şu an için sizlere kısa bir süreliğine hizmet veremeyen uygulamamızdan dolayı telefonlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan haberleri okumak için gündemkibris.com adresini ziyaret edebiliriniz. Aynı şekilde telefonlarızdan veya mobil cihazlarınızdan haberlere ulaşmak için sosyal medya hesaplarımızı da ziyaret edebilirsiniz.

Yaşanan aksaklıktan ötürü siz değerli okurlarmızdan özür diliyoruz. Mobil uygulamamızda yapılan düzenlemenin ardından yeni mobil uygulamamız yine sizlere buradan duyurulacaktır.