Sevilen program 'Her Şey Dahil'de hapşırık krizine giren güzel sunucu Çağla Şikel stüdyoyu terk etmek mecburiyetinde kaldı.sütüdyoyu terk etmek mecburiyetinde kalan güzel sunucu kısa bir müddet sonrasında kalmış olduğu yerden devam etti .Haberin Detayı

Sevilen program 'Her Şey Dahil'de hapşırık krizine giren güzel sunucu Çağla Şikel stüdyoyu terk etmek mecburiyetinde kaldı.Sütüdyoyu terk etmek mecburiyetinde kalan güzel sunucu kısa bir müddet sonrasında kalmış olduğu yerden devam etti .

Show Tv ekranlarında hafta içi her gün gösterilen ve sunuculuğunu Alişan ve Çağla Şikel'in yapmış olduğu Herşey Dahil programında enteresan anlamış olur yaşandı. Çağla Şikel Hapşurma krizine girince, stüdyoda kahkaha tufanına kapıldı.

Show Tv ekranlarında hafta içi her gün gösterilen sunuculuğunu ise Alişan ve Çağla Şikel’in üstlendiği Her Şey Dahil programına Çağla Şikel’in hapşuruk krizi damgasını vurdu ! Çağla Şikel’in hapşurması üstüne Alişan2ın oldukça yaşa demesinin peşinden Çağla Şikel’in ard arda hapşırması stüdyoda kahkaha krizlerine yol açtı.

HAPŞURUK KRİZİNE GİRDİ

Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her gün Show Tv ekranlarında olan Her Şey Dahil programında Çağla Şikel’in hapşurması kahkaha krizlerinin olmasına yol açtı. Çağla Şikel’in üst üste hapşırmasının peşinden Alişan’ın,” Çağla Şikel’in bu davranışı gribin salgın durumuna geldiği bu kış günlerinde halk spotu oalrak televizyonlarda dönmeli. Hijyen ve sıhhatli yaşam için ellerimizi yoğun yoğun yıkayalım, yıkamayan Çağla Şikel’i uyaralım” sözleri kahkaha krizlerine yol açtı.