Angelo Ajans sahibi Seniha Kanatlı mankenlik mesleğini yapanlara saygı duyulmasını istedi.
Sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımda adeta isyan eden Kanatlı, bağnaz düşüncede olanlara tepki gösterdiği açıklamasında şöyle dedi: 

"Yıl oldu 2015, bizim ülkemizde hâlâ daha bağnaz düşüncelerden kurtulamadık. Her organizasyonda, her bir yer aldığımız etkinlikte, tanıdığım tanımadığım insanlardan mesajlar, bu mankenin çok güzel şu mankenini bana ayarla, hatta her hangi bir tanesi olur diyen de var. 

Bu kadar mı basitsiniz? 

Mankenler iş yaparken görücüye çıkmıyor, sadece işlerini yapıyor. Biraz saygınız olsun, tanımadan hitap ettiğiniz ajans mankenleri de birer insan, sizin kızkardeşiniz, kızarkadaşınız yok mu? 
Bu kızların da bir ailesi var, bir özel hayatı var, bu işi yaparken bir tarafta öğrenim görüp bir taraftan da kendi paralarını kazanıp ailesine fazla yük olmaktan kurtuluyorlar. Güzele bakmak sevaptır, güzeli takdir etmek, alkışlamak hatta insanca konuşup diyalog kurmaya çalışmak çok doğal birşey ama artık iki kere düşünün lütfen bir bayana yaklaşırken. 

Block listem hayli kabardı, o listeye girmemek için lütfen saygıyı bırakmayalım. Sana yapılmasını, sevdiğin bir insana yapılmasını istemediğin birşeyi sen de karşındaki insana yapma...."