1 Ocak 2015 tarihinde, hem yeni bir yıl, hem de Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler için 24 saat boyunca sevdikleriyle ücretsiz görüşme ayrıcalığı başlayacak.

22 – 30 Aralık 2014 tarihleri arasında YENIYIL yazarak 2015’e SMS gönderen tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler kampanyadan yararlanabilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler 2015’in ilk dakikasına ‘tüm gün ücretsiz görüşme’ ayrıcalığı ile girecek.

1 Ocak 2015 tarihinde tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri gün boyunca, Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne ücretsiz görüşme imkanı bulacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada “Yeni yıla mutlu başlayın diye 1 Ocak’ta gece yarısından itibaren 24 saat boyunca sevdiklerinizle doya doya, ücretsiz görüşün” denildi.

“Özel ve ayrıcalıklısınız”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, yılbaşında, tüm müşterilerine çok özel bir hediye sunmak istediklerini belirterek, “Tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere bir kez daha özel ve ayrıcalıklı olduklarını hissettirmek istedik. Yeni yılın ilk gününde, tüm müşterilerimiz, 24 saat boyunca Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne ücretsiz görüşme yapabilecek” diye konuştu.
“Hayatlarının her alanında, özel günlerinde, her zaman müşterilerimizin yanında olduk, bunu yeni yılın ilk gününde de yine anımsatmak istedik” diyen Ayhan Barış, 2015’te de birlikte her gün, daha iyiye ulaşmak temennisini dile getirdi.
Ayhan Barış, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 15 yıl boyunca ‘işimiz teknoloji işimiz insan’ vizyonuyla hareket ettiğini, dünyanın en ileri teknolojilerini adaya taşıdığını ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüm topluma dokunduğunu anımsatarak, “Yeni yılın tüm halkımıza, insanlığa, dünyaya, sağlık, mutluluk, barış ve güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

Kampanyaya katılım SMS’le

Kampanyadan bireysel ve kurumsal, faturalı ve faturasız tüm müşterilerin yaralanabileceği duyuruldu.

22 – 30 Aralık 2014 tarihleri arasında YENIYIL yazarak 2015’e SMS gönderen tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler kampanyadan yararlanabilecek.

1 Ocak tarihinde gece yarısından itibaren 24 saat boyunca Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne ücretsiz görüşme imkanı bulacak Turkcell müşterileri, yeni yıla sevdikleriyle “iyi dilek ve temennilerini paylaşarak” başlayacak.