2 GENÇ UYUŞTURUCU NEDENİYLE TUTUKLANDI

Bu arada Lefkoşa’da Surlariçi Bölgesi’nde dün şüpheli görülen T.Y.’nin (E-17) üzerinde polis tarafından yapılan aramada içinde “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan elle sarılmış sigara bulundu.

Meseleyle ilgili yürütülen ileri soruşturmada, C.D.D.’nin (E-21) aracında da arama yapıldı. Araçta “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde kalıntılarına rastlandı. Bahse konu şahıslar tutuklandı.

KAMU GÖREVLİSİ ÇALIŞTIĞI YERDEN 6 BİN TL ÇALDI VE DAMGA PULU SAHTECİLİĞİ YAPTI

Lefkoşa’da bir kamu görevlisi, yasa gereği alması gereken damga pulu harcı yerine 6 bin TL nakit parayı tasarrufuna geçirmekten tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Lefkoşa’da, Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi Sınai Mülkiyet Şubesi’nde görev yapan M.T.(E- 44), 2012–2014 tarihleri arasında, marka tescili için müracaat eden şirket temsilcileri ve şahıslardan yasa gereği alınması gereken damga pulu harcı yerine, 6 bin TL nakit parayı tasarrufuna geçirdi.

M.T.’nin geçmiş tarihlerde düzenlenen resmi evraklardaki damga pullarını söküp, yeni evraklara yapıştırdığı da belirlendi. Söz konusu kişi tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA YANGIN

Gazimağusa’da bugün İbrahim Köroğlu’na ait ikametgâhın mutfak kısmında henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın çıktı.

Çıkan yangın sonucu, evin çatısı, mutfak ve salon kısmı ve buradaki eşyalar tamamen, diğer odalar ise kısmen yandı. Yangın, söz konusu evin bitişiğindeki Tansel Hasgüler’e ait ikametgâha da sıçrayarak, zarar verdi.

Polisin söz konusu olaylarla ilgili soruşturması sürüyor.