İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, bakanlık olarak hedeflerinin yaşlılara yeni bir huzurevi binası yapmak olduğunu ifade etti.

Akansoy, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti.

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Akansoy,  ziyarette huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet etti ve hediyeler verdi.

"Ben sizin bir evladınızım, beni evladınız gibi görün" diyerek yaşlılara seslenen Akansoy,  tek tek yaşlıların sorunlarını dinledi.

Akansoy konuşmasında , “Amacımız sizleri hem burada doğrudan görerek, konuşarak, temas ederek, dertlerinizi, varsa sıkıntılarını dinlemek, hem de sizin burada huzurlu güzel günler geçirmenize tanıklık etmektir” dedi.

Hükümet olarak her zaman yaşlıların yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydeden Bakan Akansoy, “ Bizler bu güzel döneminizi onurlu bir şekilde, güzel bir şekilde geçirmenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni huzurevi projesi konusunda soruları da yanıtlayan Akansoy, "Aşağı Lapta Huzurevi sizindir, orayı kimseye vermeyeceğiz, kimse endişe etmesin" diye konuştu.

Bakanlık olarak hedeflerinin yaşlılara yeni bir huzurevi binası yapmak olduğunu ifade eden Akansoy,  "Amacımız size yeni, sıfırdan bir bina yapmaktır. Çağdaş, daha da rahat edeceğiniz bir bina yaratmaktır. Biraz zaman ister, biraz çalışma, maddi imkan. Bu konuda çalışmalarımızı süratlendireceğiz" şeklinde konuştu.

1458313277.jpg

1458313278.jpg