Gazimağusa Belediyesi, yeni eğitim yılı dolayısıyla okullarda temizlik ve bakım çalışması yapıyor. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, eğitim kurumlarını yeni eğitim öğretim yılına hazırlamak amacıyla, okulların bakım ve idamesi için sivil toplum işbirliğinde çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Arter yaptığı yazılı açıklamada, çocukların aldıkları eğitim yanında sosyal açıdan da gelişmeleri ve özgüven sahibi bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla sivil toplum ile işbirliği yaptıklarını kaydetti.

“Gençlerimizin eğitim aldığı kurumlarımızı yeni eğitim dönemine hazır hale getirmek için kapsamlı çalışmalar yaptık. Eğitim kurumlarının bakım ve idamesi için görev bilinciyle hareket ederek eğitim kurumlarına katkılarımız yeni öğretim yılında da devam edecek” diyen Arter, okulların hem altyapı hem de diğer ihtiyaçlarının karşılanması için görev üstlenmeye devam edeceklerini söyledi.

Arter, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına, fedakarca görev yapan öğretmenlere, çocuklarını okutmak adına her türlü çabayı gösteren velilere ve öğrencilere başarı ve huzur getirmesini temenni etti.