Teknolojinin günümüzde ileri derecede gelişmesi ve buna takriben internet ortamında da birçok işleyişin daha da gelişerek insanlara hızlılığı ve kolaylığı sağlayan önemli bir noktaya taşınmasını sağlamıştır. İnternet üzerinden ödeme işlemlerinin daha kolay ve birçok alternatife sahip bir şekilde işlemesi adına birçok farklı yöntem günümüzde internet kullanıcıları tarafından kullanılmaktadır. İnternet üzerinden ödeme işlemlerini gerçekleştiren insanlar genellikle güvenli ve hızlı çözümler sunan hizmetlerden faydalanmak istemektedir, bu ödeme işlemlerinde güvenliği yüksek derecede arz eden işleyişlerden biri de Astropay seçeneğidir. Bu kartı tercih etmek isteyen kişiler Astropay Card talebinde bulunarak kendilerine sunulan 16 haneden oluşmakta olan pin kodu sayesinde tüm ödeme işlemlerini rahatlıkla yapabilmektedir.

ASTROPAY ÖZELLİKLERİ VE GÜVENLİĞİ HAKKINDA BİLGİ

                Astropay sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde sıklıkla kullanılmakta olan bir karttır. Güvenlik konusunda en büyük başarısı ise dünyanın en büyük ve en ünlü sitelerinde ödeme metodu olarak geçmesi üzerinedir. Dünya’nın önde gelen birçok online alışveriş veya benzeri sitelerinde ödeme seçenekleri arasında yer alan Astropay Skype, Facebook ve benzeri birçok büyük markanın ödeme metotları arasında yer alması kendisinin dev bir ödeme seçeneğinin olduğunun göstergesidir. Astropay Card özelliklerine de değinecek olursak;

  • Kartın gözde özelliklerinden biride USD döviz kuru üzerinden işlem görmesi kılıcı bir özelliğe taşımaktadır.
  • Birbirinden bağımsız 16 haneli pin kodu işleminden oluşmaktadır.
  • 18 yaşını dolduran her birey Astropay Card sahibi olabilmektedir.
  • Dünya’nın birçok ünlü sitelerinde yer alan ödeme seçenekleri içerisinde Astropay geçmektedir.
  • Tek kullanımlık bir kart olması güvenliğinin ne denli büyük bir ölçüde olduğunun göstergesidir.
  • Astropay miktar aralığı 10 ila 1000 $(dolar) arasında temin edilebilme imkânı bulunmaktadır.

ASTROPAY NEREDEN SATIN ALINIR

                Öncelikle bu tür parasal işlemlerde dikkatli olmanız sizin açınızdan oldukça önemli, Astropay ve benzeri büyük isimlerin kalitesini fırsat bilen dolandırıcılar  Astropay al adı altında sahte siteler ile insanları dolandırabilmektedir. Güvenli bir şekilde Astropay card satın alabilmek için öncelikle size bu kartın hizmetini sağlayacak olan siteyi iyice araştırarak edindiğiniz önemli bilgiler neticesinde güveninizi kazandıktan sonra Astropay hizmetinden faydalanmanız daha mantıklı olacaktır.