Alayköy’de dün saat 11.00 sıralarında, K.S.(E-30) isimli kişi, kendisinden ayrılmak istediği gerekçesiyle kız arkadaşı Cecilia Macario’yu darp etti.

Polis Basın Bülteni’ne göre, K.S. daha sonra Macario’nun cep telefonunu ve içerisinde 600 Euro bulunan cüzdanını çaldı.

K.S.’nin arandığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET 

Ercan Havalimanı’nda dün yasaların izin verdiği miktardan fazla döviz ve ziynet eşyası taşıyarak, ülkeden çıkış yapmaya çalışan 2 kişi yakalandı.

Haklarında yasal işlem başlatılan G.Ö.’nün (E-43) 41 bin ABD Doları nakit para, Z.Y.’nin (K-36) ise 86 bin TL nakit para ve muhtelif ziynet eşyası taşıdığı tespit edildi.

KKTC yasalarına göre, ülkeden çıkış yapacak kişiler, beraberinde 10 bin Euro muadili döviz veya Türk Lirası’ndan fazla nakit para taşıyamaz.

KANUNSUZ AVLANMA 

Polis tarafından dün yapılan rutin kontrollerde, avlanmaya yasak bölgelerde avlanan veya yasak hayvan avlayan 7 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Açıklamaya göre, Türkmenköy'de B.K. (E-38) ve A.K. (E-43), Geçitkale'de Ö.C. (E-45), Kalkanlı'da D.A. (E-21), D.B. (E-23) ve A.Ş. (E-31), ava kapalı bölgede avlanırken yakalandı. Kalkanlı’da ise A.Ö’nün (E-39) ise 50 numaralı ava açık bölgede avlanması yasak  bir adet yaban ördeği vurduğu tespit edildi.

PAŞAKÖY’DEKİ KUNDAKLAMA OLAYINDA GELİŞME

Paşaköy’de Hüseyin Egemensoy’a ait boş ve kullanılmaz durumdaki eski binanın kundaklanması konusuyla ilgili zanlı olarak görülen E.A. (E-31) dün tutuklandı.