Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 25. Dönem milletvekili seçimlerinde, resmi olmayan sonuçlara göre, geçerli oyların 11 milyon 513 bin 67'sini alarak, yüzde 24,96 ile 132 milletvekili çıkardı.

2011 seçimlerinde 11 milyon 155 bin 972 oy alarak 135 milletvekili çıkaran CHP, bu seçimlerde oyunu artırmasına rağmen, milletvekili sayısında düşüş yaşadı.

CHP, resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'nin de bulunduğu 37 ilde milletvekili çıkaramadı. Tunceli'den daha önce 2 milletvekili kazanan CHP, bu seçimlerde HDP'nin ardından ikinci parti oldu. CHP'nin milletvekili çıkaramadığı diğer iller ise şöyle:

Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Ardahan, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kütahya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Rize, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Yozgat.

Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın TBMM'ye tekrar girdiği seçimlerde, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül seçilemedi.