Ülkemizde insanlığın halen daha ölmediğini görmek mutlu ediyor. Dün bir vatandaş başından geçen bir olayı paylaştı.

Lefkoşa'da Terminal Bölgesi yakınlarında yaşadığını anlatan vatandaş, dün sabahleyin evinden çıkarak arabasına binmeye çalıştığı sırada elinde bulunan cüzdanını arabasının damının üzerine koyarak unuttuğunu ve hareket ettiğini söyledi.

Hareket ettikten kısa bir mesafe sonra cüzdanının ana yola düştüğünü aktaran vatandaş, ancak bunu alışveriş için durduğu bir markette cüzdanını ararken fark ettiğini anlattı.

Hemen evine ulaştığını ancak kimsenin cüzdanını görmediğini söyleyen vatandaş, "Cüzdanımın içinde çok fazla para yoktu ancak benim için önemli olan kimlik kartlarım vardı" diye konuştu.

Sağa sola bakarken KIBHAS'ta çalışan otobüs şoförü Ufuk Topbaş isimli fotoğraftaki gencin kendisine telefonla ulaştığını ve cüzdanının onda olduğunu söylediğini söyleyen vatandaş, "Bu gencimize önce inanmadım ancak daha sonra KIBHAS şirketine giderek orada bu gencimizi görünce gerçekten de çok mutlu oldum. Demek ki insanlık hala ülkemizde ölmemiş" diye konuştu.

Genç şoförün otobüsle yolda gelirken cüzdanını yol ortasında fark ettiğini ve durarak aldığını anlatan vatandaş, ona ne kadar teşekkür etse az olduğunu sözlerine ekledi.