DAÜ’nün “5. Tanıtım Günleri” etkinliklerine katılan lise öğrencileri arasında düzenlenen SELFEMU isimli özçekim fotoğraf yarışmasında en çok beğeni alarak birinci olan Lapta Yavuzlar Lisesi öğrencisi Seher Nama ile slogan yarışmasında en çok beğeni alarak birinci olan Bekirpaşa Lisesi öğrencisi Mehmet Necip Öztürk, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sponsor olduğu akıllı telefonlarını DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan ile DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici’den aldılar.

Ödül töreninde bir konuşma yapan DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, tanıtım günleri etkinliklerine farklılık katmak için bu yarışmaları gerçekleştirdiklerini, çok sayıda lise öğrencisinin her iki yarışmaya katıldığını belirtti. “DAÜ İletişim Fakültesi olarak bu da bizim farklılığımız olsun” diyen Prof. Dr. İrvan, ödül kazanan öğrencileri kutladı ve kendilerini gelecekte DAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri olarak görmekten mutluluk duyacağını ifade etti. Ödül olarak verilen akıllı telefonların Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından hediye edildiğinin altını çizen Prof. Dr. İrvan, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e de teşekkür etti.

DAÜ, uluslararası bir üniversite

Ödül alan öğrencilerden Mehmet Necip Öztürk, DAÜ’nün uluslararası bir üniversite olduğunun bilincinde olduğunu, bu nedenle ilk tercihinin DAÜ olacağını belirtti. İletişim okumak isteyen Öztürk, DAÜ İletişim Fakültesi’ni daha yakından tanımaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Seher Nama ise, DAÜ’nün Kıbrıs’taki en iyi üniversite olduğunu, ancak hangi alanda okumak istediğine henüz karar veremediğini söyledi.