İlki geçen yıl Lefkoşa’da gerçekleştirilen “Kıbrıs Çocuk Karnavalı”, bu yıl “Deniz Plaza Kıbrıs Çocuk Karnavalı 2016” adıyla 23 Nisan’da Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne’de eş zamanlı olarak yapılıyor.

Kuruluşunun 75. yılını kutlayan Deniz Plaza’nın ana sponsorluğunda yapılacak karnaval, İsviç İletişim’in ürettiği bir proje olarak bu yıldan itibaren SOS Çocuk Köyü ile ortaklaşa düzenlenecek.

LEFKOŞA’DAN GAZİMAĞUSA’YA, GAZİMAĞUSA’DAN GİRNE’YE KARNAVAL HEYECANI

SOS Çocuk Köyü ve İsviç İletişim’den yapılan açıklamaya göre, tüm halkın davetli olduğu “Deniz Plaza Kıbrıs Çocuk Karnavalı 2016”, 23 Nisan’da başkent Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne’de eş zamanlı olarak 14.00 – 18.00 saatleri arasında yapılacak.

Etkinlik Lefkoşa’da Deniz Plaka Parkı, Gazimağusa’da MAGEM Parkı, Girne’de de Açık Pazar alanında yer alacak.

Karnavalın proje yönetimini ve genel organizasyonunu yapan İsviç İletişim ve SOS Çocuk Köyü yetkilileri, bu yıl Deniz Plaza’nın 75. yıl etkinlikleri çerçevesinde, Deniz Plaza’nın katkılarıyla organize edilecek karnavalda birbirinden renkli ücretsiz etkinliklerle çocukların kaynaştırılmasının amaçlandığını vurguladı.

Karnavalın gelenekselleşerek kurumsal bir yapıya kavuşmasının hedeflendiği belirtilen açıklamada, karnavalın kurumsal web sitesinin www.kibriscocukkarnavali.com adıyla yayına başladığı kaydedildi.

Karnaval hakkında daha detaylı bilgi için Facebook’tan Kıbrıs Çocuk Karnavalı sayfasının takip edilebileceği veya 0533 825 78 78 numaralı telefondan bilgi alınabileceği de ifade edildi.