Dipkarpaz Belediyesi ve Kıbrıs Vakıflar İdaresi işbirliğinde Dipkarpaz’da; "Sevgi Engel Tanımaz" etkinliği düzenlendi.

Dipkarpaz Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Dipkarpaz ve Kaleburnu köyünde yaşayan engelli vatandaşlara yönelik gerçekleşen etkinlik, Dipkarpaz Ahşap Evler’de yer aldı.

Etkinliğe, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun,  Kıbrıs Vakıflar İdaresi adına Ali Bardak, bazı yetkililer ve Dipkarpaz ile Kaleburnulu engelliler katıldı.

Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, etkinlikte yaptığı konuşmada, belediyenin sosyal amaçlı etkinliklere önem verdiğini belirterek, yaşamda her bireyin birer engelli adayı olduğu ve bunun unutulmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Engellilerin de eğlenme ve sosyal etkinliklere katılmaya hakkı bulunduğunu ifade eden Coşkun, şunları ifade etti:

‘’Biz, Dipkarpaz Belediyesi olarak insana değer veriyoruz. Her ne kadar şehirden uzak mahrumiyet bölgesi olarak nitelenen bir bölgede yaşıyor olsak da burada yaşayan halkımıza tüm imkanlarımız çerçevesinde sosyal hayatlarını devam ettirmeleri için fırsatlar yaratıyoruz.  Bu bağlamda birçok etkinliklerde kadınlarımızı ön plana çıkarıyoruz. Bugün Karpaz’ın bir şekilde ismini ön planda tutmasının nedeni bölgemizde yaşayan özverili ve çalışkan kadınlarımızdan dolaydır. Onlar sayesinde Karpaz fark yaratacak işlere imza atmaya devam edecektir.’’

1461935170.jpg

1461935169.jpg