Demokrat Parti Ulusal Güçler Kadın Örgütü, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nde dün Arabahmet İlkokulu Öğrencilerine sürpriz yaparak, çocukları sinemayla buluşturdu. Çocuklar sinema keyfinin mutluluğunu yaşadı.

Sinema salonunda film izleme keyfini yaşayan çocuklar “Tinker Bell’ adlı çocuk çizgi filmini izledi. Çocukların sinema keyfine, DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Lefkoşa İlçe Kadın Örgütü Başkanı Aysel Ergün, Okul Müdürü Gamze Kondoz ve Okul Öğretmenleri de eşlik etti.

Okuldan alınarak öğretmenleri eşliğinde Mısırlızade Sineması’na gelen 127 çocuktan bazıları, ilk defa dev ekranda film izlemenin heyecanını yaşadı.

KONDOZ:

Arabahmet İlkokul Müdürü Gamze Kondoz, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nün önemine de dikkat çektiği konuşmasının başında; “öğrencilerimize ve çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel hediye onlara sevgimizi göstermektir” dedi.

Hayat diliminde en güzel anıların, dostlukların ve paylaşımların çocukluk, dolayısıyla öğrencilik yıllarında yaşandığını da vurgulayan Kondoz bu vesileyle; “öğrencilerimizin arasında ilk defa sinemayı izleyenlerin yanı sıra arkadaşlarıyla birarada izleme fırstı bulanlar var. Öğrencilerimiz için değişik ve çok güzel bir gün oldu.

Böyle etkinliklerin özellikle fırsat bulundukça düzenlenmesini okulumuz adına istiyoruz. DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü’nün okulumuza ve öğrencilerimize göstermiş olduğu bu ilgi beni çok mutlu etti. Duyarlılığından dolayı emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AKTOPRAK:

Çocukları sinema keyfinde yalnız bırakmayan DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak, bu sürpriz karşısında oldukça sevinen çocuklarla sohbet ederken, kendisinin de emekli bir Öğretmen olduğunu hatırlatarak küçük ama anlamlı tavsiyelerde bulundu.

Çocukların boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini isteyen Aktoprak, yaz döneminin göz açıp kapayıncaya kadar geçeceğini, çocuklara bol bol kitap okuyarak boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri öğüdünde bulundu.

Aktoprak 1 Haziran Dünya Çocuk Günü vesilesiyle de duygularını paylaşırken, çocukların daha iyi şartlarda yetiştirilip geleceğe hazırlanması için çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu unutmaması gerektiğini vurguladı.

DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak; “Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın “Dünya Çocuklar Günü”nü kutluyor, tüm dünya çocuklarını sevgiyle kucaklayarak mutlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” dedi. 

dpug-kadin-orgutunden-cocuklara-surpriz-(2).jpg

dpug-kadin-orgutunden-cocuklara-surpriz-(4).jpg

dpug-kadin-orgutunden-cocuklara-surpriz-(5).jpg