Yeni bir rekor denemesi öncesi ileri performans testlerini yaptırmak üzere Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne gelen dünya serbest dalış şampiyonu Devrim Cenk Ulusoy gerçekleştirilen testler sonrasında, DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu Gym Stüdyosu’nda kondisyonunu artırmak için iki saat boyunca antrenman yaptı. Söz konusu antrenman sırasında DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici de Ulusoy’a eşlik etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sahillerinde gerçekleştirmeyi planladığı yeni rekor denemesi için tekrardan DAÜ’ye gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulusoy, yeni rekor denemesinin burada olmasının ada genelinde ayrı bir çoşku yaratacağına inandığını da ekledi. Yaptığı spor çalışması sonrasında DAÜ spor salonuna hayran kaldığını belirten Ulusoy, rekor denemesine hazırlanırken salon imkanlarından sonuna kadar yararlanmayı düşündüğünü belirterek salonun bu zamana kadar gördüğü en iyi donanıma sahip salonlardan birisi olduğuna vurgu yaptı. Ulusoy, DAÜ’lü olmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu ise DAÜ’nün son beş yıl içerisinde spor alanında elde ettiği başarılardan bahsederek, DAÜ kampüsü içerisinde bulunan sportif faaliyetler hakkında geniş bilgiler verdi. Konnolu dünya dalış şampiyonu Ulusoy’un üniversiteye tekrardan kayıt yaptırmasından ve yeni dünya rekor denemesi için KKTC’yi tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitenin genç sporcularının Ulusoy’un deneyim ve tecrübelerinden yararlanacağına inandığını aktaran Konnolu, yeni dünya rekor denemesi öncesinde Ulusoy’un kondisyon çalışmaları için DAÜ spor salonunu kullanacak olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.  

unnamed-032.jpg

unnamed-(1)-014.jpg