Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst,  Güngör ve Taşkent köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Bakan Dürüst, nüfusu az, merkezden uzak olan bu köyde bir hayat, bir sosyal yaşantı olduğunu, dolayısıyla eksiklikleri yerinde görmek istediğini, yollarda bulunan alt yapı eksiklikleri konusunda yardım etmeye hazır olduğunu belirtti.

Güngör ziyaretinin ardından Taşkent köyüne geçerek vatandaşı dinleyen Bakan Dürüst, bir süredir başlattığı köy ziyaretlerinin devam edeceğini, amacının birebir herkesle görüşerek beklentileri dinlemek olduğunu, Güngör ve Taşkent yolunda bulunan sıkıntının giderilmesi için girişimde bulunabileceklerini kaydetti.

1464267705.jpg

Yapmış olduğu ziyaretlerde insanların siyasi renkleri ve duruşunun ne olduğunu gözetmeksizin, hiç kimseyi ayırt etmeden sadece eksiklikleri yerinde görmek istediğini vurgulayan Bakan Dürüst, hizmet vermenin esas hedefi olduğunu, Anavatan Türkiye’nin de desteği ile alt yapı çalışmalarının devam edeceğini, KKTC’de “ayak basmamış köy” bırakmayacağını ifade etti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’e ziyaretlerinde, Girne Milletvekili İzlem Gürçağ da eşlik etti.