Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Yedidalga Bölgesi’ni ziyaret ederek, Yedidalga Balıkçılar Birliği başkan ve üyeleri ile görüştü Balıkçı Barınağı’nda incelemelerde bulundu.
 
Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Bakan Dürüst’ün ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirten balıkçılar, Bakan Dürüst’e barınağın sorunlarını aktardılar.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, mevcut sorunların giderilmesi için balıkçılarla işbirliği içerisinde hareket edeceklerini belirterek, yeni bir barınağa ihtiyaç duyulduğunu gözlemlediğini, gerekli incelemeleri ilgili daire müdürleri ile yaptıklarını kaydetti.

Yedidalga Bölgesi’nde vatandaşlarla da bir araya gelen Bakan Dürüst, ülke genelinde başlattığı ziyaretleri çerçevesinde her bölgede kendisine iletilen eksiklik ve beklentileri dikkate aldıklarını söyledi.

Bakan Dürüst’e Karayolları Dairesi Müdürü Ahmet Aydın, Plan Proje Müdürü Şifa Soğukpınar, Planlama ve İnşaat Dairesi Müdürü Fuat Çelebi ve UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Osman Uzun eşlik etti.

1465469508.jpg