Kıbrıs'ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, 15 Kasım sayısında kazançlı yatırım tüyolarını kapağına taşıdı. 

Özellikle gayrimenkul sektöründe yapılacak yatırımın geri dönüş oranı ve önerilen bölgeler dikkat çekiyor. Coldwell Banker Maximum Direktörü Aylin Pelin Onar ve Era H&B Direktörü Hüseyin Sadeghi, yatırımcılar için kazançlı öneriler sunuyor..

Bankacılık sektöründen sıcak haberler de Ekonomi Kıbrıs Prestige'de öne çıkanlar arasında. Özellikle Asbank'tan istifa eden üst düzey yöneticlierin yeni adresi Novabank, sektörde geniş yankı uyandırıyor..

Kuzey ve Güney arasında sağlanan tarihi ticaret işbirliğinde son durum ne? Shipyard Famagusta Direktörü Ramazan Gündoğdu bürokratik sürece işaret etti, gelinen noktayı anlattı.

Eğitim sektörünü vuran döviz krizini Eğitim Danışmanı Cemre Akar, iş dünyasının dinlenmeyen fikirlerini GİAD Başkanı Ceyhun Tunalı aktarıyor. 

Sigortacılık köşesinde ise KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Genel Sekreteri İbrahim Kavçın'ın çözümün ertesi gününü anlatan yazısı, her satırıyla büyük önem taşıyor. 

1001 Airpor AVM'nin yeni yatırım rotası, Borusan Oto Kıbrıs'ın satış rekoru yine Ekonomi Kıbrıs Prestige'de.. 


EKONOMİ KIBRIS PRESTIGE DERGİSİNİ ONLİNE OLARAK OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!