Endüstriyel mutfak malzemeleri profesyonel mutfakların olmazsa olmazı, vazgeçilemeyen unsurlarından biridir. Hangi şef olursa olsun elinde gerekli ekipmanı yoksa istediği kalitede bir pişirim ve sunum yapamayacaktır, bu bir balıkçı için dahi geçerlidir elinde uygun tezgâh olmayan bir satıcı teşhirini dilediği gibi satışına yönelik yapamayacağından ürününün kalitesinin bir önemi kalmaz, hedef kitlesi nihai alıcısına ulaşamaz o nedenledir ki işin istenilen biçimde yapılabilmesi için kaliteli, nitelikli elemanların yanı sıra doğru araç gerece, mutfaklar için endüstriyel mutfak malzemelerine ihtiyacınız olacaktır.

                Ürünler:

                Açık, kapalı çalışma tezgâhlarından davlumbaza, balık tezgâhlarından seyyar arabalara, profesyonel mangaldan bulaşık makinelerine, set üstü ocaklardan pişirici kuzineye, piliç çevirme fırınından kumpir ve pasta börek fırınına, benmarilerden yemeğin pişirim anından sonra satış esnasına kadar sıcak kalmasını sağlayacak sıcak tezgâhlarına, döner ocağından pizza fırınına, çeşitli sanayi tipi mutfak buzdolaplarından market, pastane dolaplarına aradığınız, ihtiyacınız olan her şey www.ozsanmutfak.com da sizi bekliyor olacak.

cimg0497-676x541.jpg

                Ürünlerin Genel Özellikleri:

                Endüstriyel mutfak malzemeleri alınımında en çok dikkat edilen ögelerden biri temizliğinin kolay yapılabilmesi, parlatıcı kullanımına imkân tanıması, sanayi tipi mutfak yapısına uygun ve uzun ömürlü olması nedeniyle paslanmaz çelik malzeme kullanılmış olmasıdır ki ozsanmutfak.com da gördüğünüz paslanmaz çelik olması gereken tüm ürünler paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bakır davlumbaz gerçek bakırdan, slicer hijyenik gövdeden, gazlı ürünlerde min. - max. Ayarıyla kolay ve istenilen derecede kullanılabilme özelliğinden, ergonomik tasarımlı volkan ocaklarından, paslanmaz yıkama tezgâhlarından, ledli market, pastane, teşhir tezgâhlarından dilediğiniz şekilde ürüne ulaşmanız bir 'tık' hareketi kadar kolay.

                 İnternet kullanımını gerçekleştirebileceğiniz bir aygıta sahipseniz ve erişiminiz varsa güvenilirliğini, yaptığı işin kalitesini 1975 yılından beri üretimine İstanbul'da uzman ekibiyle devam ederek kanıtlamış olan Özsan Mutfak hemen yanınızda olacak. Yalnızca ürün ihtiyaçlarınızda değil yapmak istediğiniz işle, kullanmak istediğiniz ürünle alakalı danışmanlık talebinizde de kar elde etmek amacını bir kenara itip hizmet edebilmek için doğru yönlendirmeleriyle endüstriyel ekipmanlarda güvendiğiniz tek adres haline dönüşecek.

                 Hizmeti sürekli kılmayı hedefleyerek yaptığı işler sonucunda yalnızca kullandığınız değil güvenle tavsiye ettiğiniz bir marka olma iddiasıyla hizmet veren Özsan Mutfak tüm sorularınız için telefonunuzu bekliyor.