Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kullanıcıların tüm iletişim ihtiyaçlarına toplu çözümler sunmak hedefiyle duyurduğu  “Evde Wi-Fi” kampanyası yoğun ilgi gördü, hız ve kalitesi ile büyük beğeni topladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Evde Wi-Fi” kampanyasından yararlanmak isteyen faturalı hat kullanıcıları, tercih ettikleri hızlardaki paketler ile birlikte bu avantajdan yararlanmaya başladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kaliteli internet hizmetini yeni avantajlarla evlere taşıması kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

İnternetin, artık günümüzde yaşam alanımızdaki temel ihtiyaçlarımız arasında yer aldığını söyleyen kullanıcılar, konuşma ve internete dair tüm iletişim hizmetleri ücretlerinin tek bir faturada toplanmasının kendileri için önemli bir kolaylık olduğunu belirtti.

Turkcell’in tüm iletişim ihtiyaçlarına toplu çözümler sunmak amacıyla açıkladığı kablosuz internet ağı (Wi-Fi) kampanyası kapsamında evlerde 2, 4 ve 8 Megabit’e (Mbps) varan hızlarda Wi-Fi paketlerine sahip olunabiliyor. 

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Turkcell İletişim Merkezleri’ni ziyaret ederek dilediği paketleri seçebileceği hatırlatıldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Evde Wi-Fi kampanyasından, seçtikleri paketlere göre 2 Megabit için aylık 59 TL, 4 Megabit için aylık 79 TL ve 8 Megabit için de aylık 99 TL ödeme yaparak yararlanabiliyorlar.

Neler söylediler?

fusun-ozari.jpg

Fusün Özarı: Kuzey Kıbrıs Turkcell Evde Wi-Fi kampanyasının 2 Megabit’lik paketini kullanıyorum. Hem hız ve kalite hem de tek fatura ödeme kolaylığı bana avantaj sağlamıştır. Ayrıca, her ay telefon faturamla ödeme yapmak, beni kredi kartı ile peşin ödeme zorunluluğundan da kurtardı.

buse-erzeybek.jpg

Buse Erzeybek: Evde Wi-Fi kampanyasının 4 Megabit’lik paketini kullanıyoruz, çok memnunuz. Benim için avantajını şu şekilde özetleyebilirim: Evin her yerinde internete bağlanma keyfini yaşıyoruz. Kurulumumuz çok hızlı ve kolay oldu. Teknik ekip tecrübeli ve bize her anlamda çok yardımcı oldular. İnternetin hızlı ve kesintisiz olması ise en önemlisi.

batughan-gokberk-yigit.jpg

Batuğhan Gökberk Yiğit: Evde Wi-Fi’dan çok memnunuz. 4 Megabit’lik paketini kullanıyorum. Turkcell’in ürünlerini kullanmayı seviyorum. Kampanyasını duyunca başvurdum. Güvenilirliği, hızı ve servis imkanları ile çok memnunum. Bana gösterilen ilgiden de çok mutlu oldum.  Tek faturada ödemek önemli bir kolaylık. Kullanmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

yunus-gunes.jpg

Yunus Güneş: Evde Wi-Fi’ı kullanıyorum. Artık dünya internet üzerinden ilerliyor. Kesintisiz ve hızlı olması son derece önemli. Hızından da memnun kaldım. Turkcell Wi-Fi için talebimi yaptım, arkadaşlar geldi ve kurulumu gerçekleştirdi. Çok iyi bir hizmet oldu.

sami-ersan.jpg

Sami Ersan: Evde Wi-Fi için başvurdum ve kullanmaya başladım, kurulum için söz verildiği gibi hemen geldiler. Evde Wi-Fi avantajını Turkcell’in kampanyalarından okudum ve faydalanmak istedim. Fiyatını da uygun buldum. Kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

ozer-belge.jpg_.jpg

Özer Belge: 4 Megabit hızla kullandığım Evde Wi-Fi’dan çok memnunum. Telefonda kullandığım internetimden çok memnundum ve evde de kullanmak istedim. Hızı çok iyi ve kaliteli. Ürünün tek faturada ödenebilmesi bizlere avantaj sağladı. Kurulumu tam olarak bana söyledikleri saatlerde yapıldı ve yarım saat içerisinde tamamlandı. Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşteri memnuniyetine önem veriyor ve bunu hissettiriyor.