Belediyeden yapılan açıklamaya göre heyet, 17 Mart’ta yapacakları “PMBA Kariyer Zirvesi”yle ilgili bilgi verdi. Doğa Okulları Koordinatörü Altay Ece ve Doğa Koleji Müdürü Beran Tanseloğlu’nun yer aldığı heyet, Belediye Başkanı İsmail Arter’e çiçek de takdim etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, hem yönetici, hem de öğrenci temsilcilerinin kendisine yaptığı ortak ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, diyaloğun artırılması ve belediye ile Doğa Okulları’nın birlikte yaptığı etkinliklerin de artırılması gerektiğini söyledi.

Eğitim konusunda üzerlerine düşen görevleri yapmak için çalıştıklarını, ortak organizasyonda ağaç dikimi ve seminerler düzenlemeyi planladıklarını belirten Arter, 17 Mart’taki Kariyer Zirvesi’ne katılacağını, öğrenci ve yönetimiyle daha yakın ilişkiler kuracaklarını belirterek, genç yaşta geleceğin liderleri olma potansiyeline sahip olan öğrencileri kutladı.

Doğa Koleji Müdürü Beran Tanseloğlu, yapacakları Kariyer Zirvesi ile ilgili Belediye Başkanı İsmail Arter’e bilgi vermek için bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, etkinliğin işletme programı eğitimi kapsamında geleceğin liderlerini yetiştirmek için yapıldığını, belediye başkanının deneyimlerinden faydalanmayı da istediklerini belirtti.

Öğrenci Meclisi Başkanı Ayhan Gazioğlu da, zirvenin amacının üst düzey yöneticilerin organizasyonda yapacakları konuşmalar ile tecrübelerini aktarmalarını ve gelecekte tercihlerini yapacak öğrencilere yol göstermek olduğunu ifade ederek, patenti Doğa Okulları’na ait olan organizasyonun lise düzeyinde işletme programı olduğunu söyledi.