Alayköy’de faaliyet gösteren Hanedan isimli gece kulübünde garson olarak çalışan zanlı Doğan Can Doğanpınar, yine aynı yerde çalışan bir şahsın parasını çalması üzerine tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Kamalı Haber
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Kemal Hoca, zanlı Doğan Can Doğanpınar’ın 15 Kasım’da, 13.45-14.00 saatleri arasında, Alayköy'de faaliyet gösteren Hanedan isimli gece kulübünde Elena Dorzhieva’nın kalmakta olduğu odanın kapısını açarak içeri girdiğini ve 600 Euro ile 400 USD Doları çaldığını söyledi. 

Arkadaşı davacı olmadı

Zanlının tespit edilerek yakalandığını ve parasını sahibine iade ettiğini kaydeden Hoca, Dorzhieva’nın zanlıdan şikâyetçi olmadığını belirterek, başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadıyla yurtdışına çıkışının yasaklanmasına ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 10 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.