Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Geçitkale’de, dün saat 13.30 sıralarında meydana gelen iş kazasında, henüz 24 yaşında olan, YDÜ Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencisi Arif Ummak feci şekilde can verdi.

Polisten alınan bilgiye göre, kaza dün saat 13.30 sıralarında Geçitkale’de Hasan Kanizi sokakta meydana geldi. 
JD 845 plakalı tır aracı, şoför koltuğuna oturmadan, araç dışında çalıştıran talihsiz genç, araç vitesinin takılı olmasından dolayı, tırın ileri atılması sonucu, araç kapısı ile yol kenarında bulunan elektrik direği arasında sıkışarak feci şekilde can verdi.
 
Kolu mosmordu

Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre, Arif Ummak kazadan yaklaşık 10 dakika sonra, bir iş arkadaşı tarafından, tır ile elektrik direği arasında sıkışmış ve ayakta durur vaziyette cansız bir şekilde bulundu. 
İş arkadaşının iddiasına göre, Arif Ummak’ın kolu sıkışmadan dolayı mosmordu.

Ailesi yıkıldı

Geçitkale’de ailesi ile beraber ikamet eden, Arif Ummak’ın yakınları kazayı duyar duymaz olay yerine akın etti. Arif Ummak’ın olay yerinde bulunan cansız bedeninin görülmemesi için polis, olay yerini kordon altına aldı ve aileye uzun süre Arif Ummak’ın ölmediğini söyledi ancak, acı haberi öğrenen yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. 
Kazayı duyar duymaz olay yerine gelen Arif Ummak’ın emekli polis babası Hüseyin Ummak ve abisi Latif Ummak, talihsiz gencin cesedini görünce fenalık geçirdi. 

Evladını yitirmenin acısı ile baygınlık geçiren baba Hüseyin Ummak, ambulans ile Geçitkale Sağlık Ocağı’na götürüldü.

Hem okuyor hem çalışıyordu

Talihsiz kazada yaşamını yitiren Arif Ummak, örnek gösterilecek bir gençti. Hayatının baharında, 24 yaşında hayata veda eden Arif Ummak, YDÜ Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencisiydi. 
Okul dışı saatlerde, bulduğu işlerde part time çalışan Arif Ummak, ailesine yük olmamak için, harçlığını çıkarıyordu. Oldukça çalışkan bir genç olan Arif Ummak, bu yıl mezun olacaktı. 

Fezile ismindeki nişanlısı ile evlilik planları yapan Arif Ummak’a kötü kader izin vermedi. 
Geride gözü yaşlı anne, baba ve 3 erkek kardeş bırakan Arif Ummak’ın cenazesinin Geçitkale’de bugün toprağa verileceği öğrenildi. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor