Gençlik Dairesi Müdürlüğü Sipahi ve Derince köylerinde gençlere yönelik eğitsel oyunlar ve bisiklet etkinlikleri gerçekleştirdi.

“Gençlik Dairesi Köyümüzde” adı altında yeni bir pilot projeyi başlatarak Sipahi ve Derince’de deneyen Müdürlük, uzak bölgelerde olan ve sosyal, kültürel, eğitsel etkinliklerden uzak kalan gençlerle köylerinde buluşarak, etkinlikler gerçekleştirecek.

Gençlik Dairesi’nden  yapılan açıklamaya göre, kamplarında gönüllü liderlik yapan liderlerle yürütülen projede gerçekleşen faaliyetlerde gençler eğlenirken, birçok değer kavramını da gerçekleşen oyunlar içinde öğreniyor.

Faaliyetleri yerinde izleyen Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu konuşmasında, Gençlik Dairesi Gençlik Kamplarında ve Ülkemi Tanıyorum Projesinde de görev yapan gönüllü liderlerle yeni bir pilot projeye daha başladıklarını söyledi.

Bölge gençlerinden yetişkin olanlara eğitim verileceğini belirten Eroğlu, bölge bölge gençlik elçisi olacak gençlerin kendi bölge gençliğine hizmet ederek, sosyal, kültürel faaliyetleri yayacaklarını dile getirdi.

1427133186.jpg

1427133187.jpg