GÜNEY’DEN ARAÇ ÇALAN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Polis Basın Bülteni’ne göre, H.A (E-23) ve A.A.’nın (E-22), Gazimağusa’da Akyar Kara Giriş Kapısı'nın iki kilometre doğu kısmından birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ederek İngiliz Üsler Bölgesi’ne geçip oradan Güney Kıbrıs’a  geçtikten sonra bir köyden 2 adet motosikleti ve bir adet çift kabin aracı çaldıktan sonra  araçlar ile birlikte KKTC’ye döndükleri tespit edildi.

Çalınan araçlar, söz konusu şahısların tasarrufunda bulunarak emare  alındı. H.A ve A.A tutuklandı.

İSKELE’DE SOYGUN...

İskele’de, Olgun Nizam isimli kişi, iş yerini kapatıp beraberinde bulunan çanta içerisindeki paralar ile evinin mutfağına girdiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen erkek bir şahıs tarafından soyuldu.

Saat 03.30 sıralarında gerçekleşen olayda,  Olgun Nizam’ın arkasından eve giren  meçhul şahıs, çantayı ve içerisinde bulunan 1000 TL, 600 sterlin ve  315  euro nakit para ile üç adet pasaportu çalarak kaçtı. Kendisini engellemeye çalışan Nizam’ı ittirip yere düşürerek etkisiz hale getirdi.

Söz konusu şahıs aranıyor.

KANUNSUZ PATLAYICI MADDE TASARRUFU  

23 Eylül tarihli  Basın Bülteni’nde, “Kasti Hasar” başlığı ile verilen olayda,   kasıtlı olarak yakılarak hasara uğratılan M.K.'ye (E-38) ait aracın bagaj kısmında yapılan kontrolde, kanunsuz olarak  tasarruf edilen  18 adet  av tüfeği fişeği bulunarak emare alındı.

ARAÇ YANGINI 

Gaziveren’de Selma Çetin’in sorumluluğunda  park halinde bulunan salon araçta elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu  yangın çıktı.

Yangın sonucu aracın ön göğüs ve ön koltukları yanarak zarar oluştu. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olaylarla ilgili soruşturmalar devam ediyor.