Bakanlık basın ve halkla ilişkiler biriminden yapılan açıklamaya göre, bugün İskele bölgesinde temaslarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gürpınar’ın İskele Sosyal Hizmetler Dairesi, Sosyal Sigortalar, Çalışma, İhtiyat Sandığı ve Sosyal Hizmetler Dairesi ile  Sınırüstü’nde yer alan Halk Vakfı’na ait Yaşlılar Sitesi’ni ziyaret etti.

Bakan Gürpınar’a temaslarında CTP-BG İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları,  Bakanlık Müsteşarı İsmet Lisaniler, Özel Kalem Müdürü Hasan Daniş ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs eşlik etti.

KIBRIS TÜRK PETROLLERİ İSKELE SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NE ARAÇ BAĞIŞLADI

İskele Sosyal Hizmetler Dairesi’ni ziyaretinde daireye araç bağışında bulunan Kıbrıs Türk Petrolleri Ltd. Genel Müdürü Cem Arat’a teşekkür edip plaket sunan Bakan Gürpınar, dairenin faaliyetlerini sürdürülebilmesi için araç eksikliği olmaması gerektiğini söyledi.

Kıbrıs Türk Petrolleri’nin daireye sosyal sorumluluk çerçevesinde araç hibe etmesinin örnek bir davranış olduğunu da kaydetti.

Bakan Gürpınar, dairenin taşındığı eski İskele Kaymakamlık binasının kendilerine tahsis edilmesine katkı koyan  İskele Kaymakamı  Ahmet Cenk Musaoğulları’na ve binanın tadilatını gerçekleştiren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti.

YAŞLILAR SİTESİ ZİYARETİ

Sınırüstü’nde Halk Vakfı’na ait Yaşlılar Sitesi’ni de ziyaretinde yaşlıların yeni yılını kutlayan Bakan Gürpınar, Vakıf Sorumlusu Melek Doğan’dan kurum  hakkında bilgi aldı.

Bakan Gürpınar gerek devlet gerek özelde huzurevlerinde kalan yaşlılara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek, ziyareti sorunları yerinde görme amacıyla gerçekleştirdiğini kaydetti.

İSKELE SOSYAL SİGORTALAR ZİYARETİ

Bakan Gürpınar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İskele Sosyal Sigortalar, Çalışma, İhtiyat Sandığı ve Sosyal Hizmetler Daireleri’ni de ziyaret ederek, personelinin yeni yılını kutladı.

1419610665.jpg

1419610661.jpg

1419610663.jpg

1419610664.jpg