Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na bağlı birliklerden K. T. Güzellik Uzmanları Birliği’nin, geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleştirilen genel kurulunda Başkanlığa Selma Özdamar seçildi.

Genel Kurul, açılışın ardından divanın oluşumu ve K. T. Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Mahmut Kanber’in konuşmasıyla başladı.

Konuşmasında mesleki sorunların çözümünde örgütlülüğün çok önemli olduğunu ifade eden KTEZO Başkanı Mahmut Kanber, birliklerin Oda ile işbirliğinde yapacakları çalışmaların daha etkin olacağına değindi. Kanber, gelinen noktada zanaatkarlık meslek kollarında ustalık belgesi olan kişilerin faaliyet göstermelerinin artık şart olduğunu vurguladı.

Sonrasında ise birliğin mali raporu genel kurula sunularak aklandı ve birlik başkanı ile birlik organlarının seçimine geçildi.

Gerçekleştirilen seçimde, birliğin Genel Sekreteri Nerime Kanber, Mali Sekreteri Emiş Kaymak, Yönetim Kurulu üyeleri Emine Taş, Ece Emin, Aygül Güleçyüz, Meltem Mahmutoğlu, Pelin Ayken, Halide Dalokay seçildi.

Denetleme Kurulu Özge Devecioğlu, Gamze Aslan, Belguzar Akbulut’tan oluştu. Yüksek Onur Kurulu ise Seral Sökmen, Nuray Kibrit, Sakine Önel, Fatma Sayer olarak belirlendi. 

guzellik-uzmanlari.jpg