Hüseyin ÇİÇEK

Pamuklu-Çayırova anayolunda dün saat 11.30 sıralarında, Yenierenköy Sağlık Ocağında görev yapan doktoru alıp Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne doğru geri dönen Necip Kahır yönetimindeki RHA 3512 plaka Ambulans yoldan çıkarak takla attı.

Polisten alılan bilgiye göre kaza saat 11.30 sıralarında Pamuklu-Çayırova köyü anayolunda meydana geldi. Yenierenköy-Gazimağusa istikametinde seyreden RHA 3512 plakalı araç, sürücüsü Necip Kahır’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solunda çıkarak bir takla attı. Kaza sonucunda Necip Kahır hafif şekilde yaralanırken, ambulansta bulunan Dr Ayten Beyar kazayı yara almadan atlattı. 

Üretici: Talihsiz kaza hepimizi üzdü

Diyalog muhabirine konuşan Gazimağusa Devlet Hastanesi başhekimi Dr Aykut Üretici, hastanelerinde görevli olan Dr Ayten Beyar’ın dün Yenierenköy Sağlık Ocağında görevli olduğunu, kaza yapan ambulansın ise personel taşımakta veya taburcu olan hastaları evlerine götürmekte kullanılan ambulans  olduğu için Beyar’ı almak üzere yola çıkarıldığını ve dönüş esnasında bu talihsiz kazanın yaşandığını söyledi.  Dr Ayten Beyar’ın kazada yara almadığını söyleyen Üretici, “Ambulans şoförümüzde kazayı hafif sıyrıklar ile atlattı” şeklinde konuştu.

Kahır: durumum gayet iyi

Diyalog muhabirine konuşan ambulans şoförü Necip Kahır ise durumunun gayet iyi olduğunu söyleyerek, dün bazı televizyonlar ve internet sitelerinde hakkında çıkan ağır yaralı haberlerine üzüldüğünü dile getirdi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.