PAŞAKÖY’DE ELEKTRİKSİZ YAŞAM SÜRÜYOR

Paşaköy’de sakin 61 yaşındaki Hüsamettin Mustafa isimli vatandaş, evinde tek başına karanlıkta yaşam sürüyor. Hüsametten Mustafa isimli yaşlı adam, canına kıymayı düşündüğünü söyleyerek, yetkililerin sesini duymasını istiyor.

Paşaköy’de tek başına yaşam süren 61 yaşındaki Hüsamettin Mustafa isimli vatandaşın, bir ayı aşkın bir süredir, evinde elektrik yok.

Elektrik borcunu ödeyemediği için kaçak elektrik kullanan ve kaçak elektrik kullandığı tespit edilen vatandaşın elektriği, 18 Haziran tarihinde kesildi.

BİR SOĞUK SU VE BİR VANTİLATÖRDEN MAHRUM

Evrensel Gazete’ye ulaşarak, Kıbrıs gazisi olduğunu belirten ve ekonomik gücü olmadığından elektrik borcunu ödeyemediğini, bir aydan beridir karanlıkta yaşam sürdüğünü, elektrikli cihaz ve bu yaz sıcaklarında bir vantilatör ile buzluk dahi çalıştıramadığını anlatan Hüsamettin Mustafa isimli yaşlı adam, yetkililerden yardım bekliyor.

KAÇAK ELEKTRİK KULLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Hatırlanacağı gibi, Paşaköy’de evinde yapılan kontrolde, borcu nedeniyle Elektrik Kurumu tarafından elektriği kesildiği halde yaklaşık 6 ay kaçak elektrik kullanarak, 2 bin 707 TL’lik akım hırsızlığı yaptığı tespit edilmişti. 61 yaşındaki Hüsamettin Mustafa isimli yaşlı adam, Evrensel Gazete aracılığıyla, bu yaz sıcaklarından karanlıklara mahkum olduğunu anlatıyor ve yetkililere sesleniyor.

Kaynak: Evrensel Gazete