İskele Belediyesi Halk Plajı’nda Noel etkinliği düzenledi. Etkinlikten elde edilen toplam bin 879 TL’lik gelir, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Merkez Kaymakamı Dudu Barkınay, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bazı belediye meclis üyeleri, müdür vekili ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği yetkililerinin yanı sıra çok sayıda yabancı katıldı.

Etkinliğe katılanlara hitaben bir konuşma yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, dili, dini, ırkı farklı olsa da her görüş ve düşünceye saygılı olduklarını ifade etti.

İskele’yi kendi bölgeleri ve vatanları olarak benimseyen herkese yönelik bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini de belirten Sadıkoğlu, etkinlikten elde edilen gelirin Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlama isteğinin kendisini duygulandırdığını ve gururlandırdığını söyledi.

1451044878.jpg

NİZAM:  “GELİRİN DERNEĞİMİZE BAĞIŞLANMASI ÇOK ANLAMLI”

Kıbrıs’ta Müslümanların yanı sıra Hristiyanların da yaşadığını ve her dine saygılı olduklarını ifade eden Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Sorumlusu Ersin Nizam ise, düzenlenen etkinliğin gelirinin derneklerine bağışlanmasının son derece anlamlı olduğunu ifade etti.

Piyango çekilişi sonucunda çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı etkinlikte elde edilen bin 879 TL’lik gelir ise İskele Belediyesi Müdür Vekili Tahir Musalar tarafından, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne takdim edildi. Musalar ayrıca, etkinlik organizatörü Chrissie Bara’ya da teşekkür etti.