İskele’de toplamı 1.5 kilonun üzerinde  kokain, hintkeneviri ve sentetik cannabinoid olduğuna inanılan madde ele geçirildi.

Polisten verilen bilgiye göre, dün İskele’de isminin baş harfleri O.M. (E-20) olan şahsın kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 18 gram, hintkeneviri olduğuna inanılan yaklaşık 739 gram ve sentetik cannabinoid olduğuna inanılan yaklaşık 785 gram madde bulundu.

Bahse konu şahıs ve mesele ile ilgisi olduğuna inanılan isminin baş harfleri S.Y. (E-24) ve G.E. (E-29) olan iki kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

YANGIN

Aydınköy’de, Cemil Yücefer’e ait ambarın önünde bulunan kuru çam dallarının alev alması ve alevlerin  konu mahalde bulunan ambara sıçraması sonucunda çıkan yangında, tahta ve çinkodan inşa edilmiş ambar ile içinde bulunan muhtelif eski ev eşyaların yandığı belirtildi.

GÜZELYURT

Bu arada Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde faaliyet gösteren gece kulüpleri, bet ofisleri ve alkollü içki satışı yapılan yerler ve kahvehanelerde dün yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğun tespit edilmediği kaydedildi.

Trafikte de 198 aracın kontrol edildiği, 19 araç sürücüsü hakkında ileri işlem yapıldığı kaydedildi.