Melin Dobran

Başkent Lefkoşa’nın sevilen gençlerinden olan ve ‘Jiguli’ takma adıyla tanınan 27 yaşındaki Deniz Hakan Özçınar tedavi gördüğü Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde dün sabah rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. 

Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özçınar’ın cesedi üzerinde doktor tarafından yapılan muayenede, herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadı. Yakınları, Özçınar’ın yaklaşık bir hafta önce ilk kez Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü söyledi.

Evli ve 1 çocuk babasıydı

Özçınar’ın evli ve Hasan isminde 4 yaşında bir evlat sahibi olduğu öğrenildi. Aslen Çorumlu olan ve Lefkoşa’da yaşayan Özçınar, çevresinde tanınan bir isimdi. 

Özçınar ailesinin 4 evladının en küçüğü olan Deniz, zamansız vedasıyla tüm sevenlerini yasa boğdu. Elde edilen bilgilere göre Özçınar, serbest meslek çalışanıydı. Diyalog’a konuşan bir arkadaşı ise Özçınar’ın, madde bağımlısı olduğunu iddia ederek, bu sebepten dolayı tedavi gördüğünü söyledi. Özçınar’ın naaşının bugün memleketine gönderilmesi bekleniyor.