Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu yine seyir zevki de duygu yoğunluğu da zirvede bir maça tanıklık etti. Ülkemizi yıllardır tekerlekli sandalye basketbolunda dünya ve Türkiye arenasında başarıyla temsil eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Kıbrıs Türk Basını’nın emekçi kalemleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık amacıyla kazananın dostluk olduğu bir maç oynadı.

Keyif Dolu Anlar Yaşandı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, spor basınında ses getiren tekerlekli sandalye basketbolcularıyla basınınempati maçı organizasyonunu bu yıl da sürdürdü. Geleneksel hale gelen maç Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 3 Aralık saat 16.00’da gerçekleşti. Etkinliğe katılan basının önemli isimleri tekerlekli sandalyelere oturarak Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ülkemizi yıllardır başarıyla temsil eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’yla keyif dolu anların yaşandığı bir empatimaçı yaptı.

Sporun barışa, sevgiye, dostluğa dokunan o evrensel değerlerinin yaşandığı, heyecanlı, keyif dolu anlarını izleyenler arasında Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Bülent Kılıçoğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış da yer aldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları için bu hafta sonu oynayacakları Yalova Engelli deplasman maçı öncesinde de moral motivasyonu artıran etkinlik, günün anısına “Destek Varsa Engel Yok” sloganı taşıyan pankartın açılması, ikramlar ve toplu fotoğraf çekimi ile noktalandı.

LHA